Terug
Brokken voor je hond

Brokken voor je hond

Ik heb de merken brokken Darf, Carnis, Healthy dog, Naturea, Edgar&Cooper, Orijen, Celtic-Connection in mijn assortiment.

De merken verschillen in het soort brok, namelijk geperst en krokant, in samenstelling en Eco brokken.

Klik op de naam voor meer informatie.

Voor de hond die liever kleine brokken eet heb ik small van Carnis, in 4 smaken, Healthydog small en Naturea small, in 2 smaken, in het assortiment.

Niet elk merk heeft een bepaalde eiwitbron in zijn assortiment en algemeen wordt aangenomen dat het belangrijk is voor de weerstand van je hond om gedurende een periode vier verschillende eiwitbronnen te geven.

Naturea bevat alle voedingsstoffen die een hond nodig heeft voor een goede gezondheid. Het voer is vrij van mais, tarwe, soja en gluten en bevat uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit, waardoor een heerlijke smaak gegarandeerd is. Dit voer is tevens vrij van conserveermiddelen en kunstmatige smaakstoffen. Het aandeel vers vlees varieert per smaak.

Celtic Connection is een holistische honden- en kattenvoeding die is ontstaan uit de liefde voor honden en katten. Deze voeding is ontwikkeld door de beste dierenartsen en voedingsspecialisten uit het Verenigd Koninkrijk. Celtic Connection heeft een unieke samenstelling van 70% dierlijke eiwitten en 30% fruit, groenten en kruiden. Het is een hypoallergene voeding met een enkele eiwitbron uit dezelfde familie om zo allergieën te voorkomen en is gluten- en graanvrij. Kortom, een verantwoorde en gezonde voeding voor hond en kat. 

Enkele voordelen van Celtic Connection op een rij: 
- Een hypoallergeen recept met een enkele eiwitbron uit dezelfde familie.
- De ingrediënten komen enkel van verantwoord gehouden dieren. 
- Hoge verteerbaarheid.
- Een goede balans van glucosamine, chondroitine en MSM.
- Een unieke mix van fruit, groenten en kruiden. 
- Graanvrij en glutenvrij.
- Geen GMO/GGO ingrediënten.
- Geen kunstmatige kleur-, geur- of smaakstoffen.
- 100% biologisch afbreekbare verpakking.
- Ontwikkeld naar de normen van de FEDIAF en AAFCO nutriëntenprofielen voor alle levensfasen van de hond.